Nők a magyar politikában - Nő ma!

Női migráció Európa felé! Nő ma külföldre tervez.

  Kutatások és közvélekedések hangoztatják, hogy a nők exodusa Magyarországról, a magyar jövőt teszi kérdőjelessé. Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy a családok kilátástalanságát, a nők kilátástalanságát Magyarországon csak a jó politika érvényesítésével lehet megfékezni!    A magyar politika számára a Magyarországról való kivándorlás intő jel, valódi politikai figyelmeztetés a választók részéről. Országbíró Zoltán vezető mérsékelt… Tovább »

Nagy döntéseket a politikában ma a nők hozzák meg! A nő ma legyen politikára figyelő!

  Magyar politikára figyelő nők számára is világos, hogy a magyar nő ma kirekesztett az érdemi magyar politika teréből!   Európában a komoly politikai döntéseket ma nők vezénylik le.   Nicola Ferguson Sturgeo Fotó:http://www.parliament.scot/    Egyik Európát is megrengető példa erre a Brexit és a Theresa May  kormányfő visszavonhatatlanságot jelentő levele. Ki gondolja ma azt,… Tovább »

Női sorsok a magyar politikában! Mérsékelt demokrata politikai vélemény: Nőkkel jobb lesz a magyar politika!

  Mérsékelt demokrata politikai álláspont: A méltán elkeseredett Sándor Mária a magyar közéletről, választói magatartásról alkotott sommás véleménye, nagyban közelít a dermesztő közéleti valósághoz!   Magyar politika jelen kultúrája, a magyar társadalom áltoleranciája önpusztító – mérsékelt demokrata politikai értékelés szerint.   Magyarország lakosságának közel 50%-a nő.   Döbbenetes az aránytalanság a nők hátrányára a politikában,… Tovább »

Oktatás és diploma magyarság kérdés, nem gazdasági – Mérsékelt demokrata álláspont

Magyarországon a viták sokoldalúak az oktatásban, az oktatásról, ahogy a problémák is egymásra halmozottak.   Nők számára a gyermekeik sorsa nem elsősorban gazdasági megfontolás, hasonlóan ezt lehet elvárni a mindenkori kormánytól az oktatás vonatkozásában. A fiatalok túlzó terhelése a kivándorlást erősíti, a magyar piacra kilépés helyett.   Ezen a fiatalok előnyére változtatni, a mérsékelt demokraták… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!