Nők a magyar politikában - Nő ma!

Nő ma a politikában! Nő legyen a köztársasági elnök a mérsékelt demokrata politika szerint!

  Mérsékelt demokrata politika számára és a női választók számára nem volt tétje a tegnapi köztársasági elnök választásnak.   Sokadik közvetett választás jelzi – ez nem jó út a magyar politikában.  Azon politikai törekvéssel egyetért a mérsékelt demokrata politika, hogy köztársasági elnökjelöltek közül közvetlenül válasszon a magyar választó.   Mérsékelt demokrata politikai igény, hogy a… Tovább »

Nőnap és politika viszonya akkor jó, ha sok a magyar nő a magyar politikában! Mérsékelt demokrata politika a nők politizálásának pártján áll!

Nőnap a magyar nők köszöntésének kialakult ünnepe.   Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a magyar társadalom elsőrendűen a magyar nőknek köszönheti, hogy nem roppant be teljesen a 2000 utáni 17 évben.   Magyar nők számára a politika 2003 óta elvesztette a kapcsolatát a magyar választót terhelő gondokkal, problémákkal.   Nyerészkedés vált uralkodóvá a hatalmi politikában,… Tovább »

Nők a politika élén? Nagyot reccsent a héten a magyar belpolitika látszólagos érintetlensége.

Az érdeklődő magyar női választók számára érezhetően,  hirtelen nagy reccsenéssel megszakadt a magyar belpolitikai nyugalom és a kormánypárt érintetlensége, médiában tapasztalható fölénye. Minden ponton jelen vannak a nők az új politikai fordulatokban.   Ilyen volt a Momentum Mozgalom olimpia ellenes fellépése, népszavazás kezdeményezése.   Orosz Anna jól megfogalmazott politikai üzenetei átjöttek a médiumokon keresztül, az… Tovább »

Romániában megtörtént a szavazás! Nők és magyarok a családi otthon tudatos választói!

Romániában a választás a magyarság oldaláról nézve sikeres volt, a szomszéd ország belpolitikai alakulására nézve biztató. Új korszakot hozhat a magyarság tudatos politikai magatartása!   A nők a romániai választásokban részben a szenátorjelöltségben, részben azonban a családi otthonokban a tudatos választás erősítésében voltak jelen.     Nők számára a magyarság szempontjából lényeges, hogy a két… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!