Nők a magyar politikában - Nő ma!

Jó politika gondol az élelmiszer minőségére, mi kerül a konyhába?! – állítja a mérsékelt demokrata politikai gondolkodás!

A magyar családok élethossza, egészsége a statisztikák tükrében messze nem optimális………….   Családanya számára nem lehet mindegy mi kerül a kosárba, majd az asztalra a gyerekek,felnőttek számára ételként! Magyarországon a politika részéről időszerű, ha szembenéz az egészségügy helyzetével, népegészségügy adósságaival!     Mérsékelt demokrata politika a magyar élelmiszer minősége javítását, a magyar tájjellegű nemzeti gasztronómia… Tovább »

Nagy döntéseket a politikában ma a nők hozzák meg! A nő ma legyen politikára figyelő!

  Magyar politikára figyelő nők számára is világos, hogy a magyar nő ma kirekesztett az érdemi magyar politika teréből!   Európában a komoly politikai döntéseket ma nők vezénylik le.   Nicola Ferguson Sturgeo Fotó:http://www.parliament.scot/    Egyik Európát is megrengető példa erre a Brexit és a Theresa May  kormányfő visszavonhatatlanságot jelentő levele. Ki gondolja ma azt,… Tovább »

Nő ma a politikában! Nő legyen a köztársasági elnök a mérsékelt demokrata politika szerint!

  Mérsékelt demokrata politika számára és a női választók számára nem volt tétje a tegnapi köztársasági elnök választásnak.   Sokadik közvetett választás jelzi – ez nem jó út a magyar politikában.  Azon politikai törekvéssel egyetért a mérsékelt demokrata politika, hogy köztársasági elnökjelöltek közül közvetlenül válasszon a magyar választó.   Mérsékelt demokrata politikai igény, hogy a… Tovább »

Nőnap és politika viszonya akkor jó, ha sok a magyar nő a magyar politikában! Mérsékelt demokrata politika a nők politizálásának pártján áll!

Nőnap a magyar nők köszöntésének kialakult ünnepe.   Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a magyar társadalom elsőrendűen a magyar nőknek köszönheti, hogy nem roppant be teljesen a 2000 utáni 17 évben.   Magyar nők számára a politika 2003 óta elvesztette a kapcsolatát a magyar választót terhelő gondokkal, problémákkal.   Nyerészkedés vált uralkodóvá a hatalmi politikában,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!