Nők a magyar politikában - Nő ma!

Nagy döntéseket a politikában ma a nők hozzák meg! A nő ma legyen politikára figyelő!

  Magyar politikára figyelő nők számára is világos, hogy a magyar nő ma kirekesztett az érdemi magyar politika teréből!   Európában a komoly politikai döntéseket ma nők vezénylik le.   Nicola Ferguson Sturgeo Fotó:http://www.parliament.scot/    Egyik Európát is megrengető példa erre a Brexit és a Theresa May  kormányfő visszavonhatatlanságot jelentő levele. Ki gondolja ma azt,… Tovább »

Nők és politika megélve! A hatalmi döntési hibák családokat választanak szét Magyarországon!

Ma a politika számára már nem a történelmi választójog a kérdés a témában. Nők és politika a hatalmi döntések, azok nőkre , a nők életére gyakorolt hatása napjaink súlyos kérdései közé sorolhatóak.   Anyák pontosan tudják milyen érzés, amikor a gyerek kilátástalanság, vagy egyetemi erőfeszítés utáni megaláztatások miatt megy el távoli országokba – Magyarországon ez… Tovább »

Választási ígéreteket csak garanciákkal! – Mérsékelt demokrata elvárás

Magyarországon a női politikusokhoz választóként jól érzékelhetően  kevesebb választási hazudozás kapcsolódik. Jelenleg két kivétel azért akad. Selmeczi Gabriella és Lendvai Ildikó néha politikus férfi kollégáikon is túl mennek politikai hevületben és véleményben. Feltehetően a “közérthetőség okán…” Sebők Dóra mérsékelt demokrataként a nők bevonását a torzító politikai tájékoztatásba kifejezetten rossz irányú folyamatnak látja, miközben a nők… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!