Nők a magyar politikában - Nő ma!

Nagy döntéseket a politikában ma a nők hozzák meg! A nő ma legyen politikára figyelő!

  Magyar politikára figyelő nők számára is világos, hogy a magyar nő ma kirekesztett az érdemi magyar politika teréből!   Európában a komoly politikai döntéseket ma nők vezénylik le.   Nicola Ferguson Sturgeo Fotó:http://www.parliament.scot/    Egyik Európát is megrengető példa erre a Brexit és a Theresa May  kormányfő visszavonhatatlanságot jelentő levele. Ki gondolja ma azt,… Tovább »

A politika miért nem figyel jobban a nők életére? Mérsékelt demokrata javaslatok a nők támogatására!

Sokat beszélünk a népesedés kérdéséről, de a kérdés az, hogy a mindenkori hatalmi politika mennyit tesz a társadalom humán területén?   Mérsékelt demokrata álláspont, hogy nyugodt és szabad társadalmi viszonyok nélkül nehezen, vagy sehogy sem indul meg a népesedés növekedése, a magyarságnak anyaországban szükséges mértékben!   Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, már 2010-2011-ben egy komplex… Tovább »

Nők a politika élén? Nagyot reccsent a héten a magyar belpolitika látszólagos érintetlensége.

Az érdeklődő magyar női választók számára érezhetően,  hirtelen nagy reccsenéssel megszakadt a magyar belpolitikai nyugalom és a kormánypárt érintetlensége, médiában tapasztalható fölénye. Minden ponton jelen vannak a nők az új politikai fordulatokban.   Ilyen volt a Momentum Mozgalom olimpia ellenes fellépése, népszavazás kezdeményezése.   Orosz Anna jól megfogalmazott politikai üzenetei átjöttek a médiumokon keresztül, az… Tovább »

Női politikus, vagy férfi politikus érti meg jobban mai magyar politikában?

Nők a politikában a kitartás tulajdonságával érnek el fokozatosan eredményeket. Érdemes a tanulmányozásra a következő, ma már 15 éves írás:   “A jó politikus tízparancsolata   Padova: Még az év vége előtt a Vatikán dokumentumot tesz közzé a politikusok erkölcsi tükréről, a társadalmi tanítás tízparancsolatáról. A hírt az Igazságosság és Béke Pápai Tanácsának elnöke, Van… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!