Nők a magyar politikában - Nő ma!

Nők ma a politikában Kelet-Közép-Európában!

Nők ma Kelet-Közép-Európa országaiban egyre fontosabb szerepet kell, hogy betöltsenek a politikában – fogalmazza meg a mérsékelt demokrata politika!   Kiegyensúlyozottság a politikai döntésekben középtávon, nyugodt és szabad Magyarország a népesedés  valódi növekedésének előfeltétele a mérsékelt demokrata politika álláspontja szerint!   Női politikusok ma kiállnak az emberi jogok, szabadságjogok mellett sok férfi politikust megszégyenítő kitartással…. Tovább »

Nagy döntéseket a politikában ma a nők hozzák meg! A nő ma legyen politikára figyelő!

  Magyar politikára figyelő nők számára is világos, hogy a magyar nő ma kirekesztett az érdemi magyar politika teréből!   Európában a komoly politikai döntéseket ma nők vezénylik le.   Nicola Ferguson Sturgeo Fotó:http://www.parliament.scot/    Egyik Európát is megrengető példa erre a Brexit és a Theresa May  kormányfő visszavonhatatlanságot jelentő levele. Ki gondolja ma azt,… Tovább »

A politika miért nem figyel jobban a nők életére? Mérsékelt demokrata javaslatok a nők támogatására!

Sokat beszélünk a népesedés kérdéséről, de a kérdés az, hogy a mindenkori hatalmi politika mennyit tesz a társadalom humán területén?   Mérsékelt demokrata álláspont, hogy nyugodt és szabad társadalmi viszonyok nélkül nehezen, vagy sehogy sem indul meg a népesedés növekedése, a magyarságnak anyaországban szükséges mértékben!   Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, már 2010-2011-ben egy komplex… Tovább »

Női politikus, vagy férfi politikus érti meg jobban mai magyar politikában?

Nők a politikában a kitartás tulajdonságával érnek el fokozatosan eredményeket. Érdemes a tanulmányozásra a következő, ma már 15 éves írás:   “A jó politikus tízparancsolata   Padova: Még az év vége előtt a Vatikán dokumentumot tesz közzé a politikusok erkölcsi tükréről, a társadalmi tanítás tízparancsolatáról. A hírt az Igazságosság és Béke Pápai Tanácsának elnöke, Van… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!