Nők a magyar politikában - Nő ma!

Nő ma a politikában! Nő legyen a köztársasági elnök a mérsékelt demokrata politika szerint!

  Mérsékelt demokrata politika számára és a női választók számára nem volt tétje a tegnapi köztársasági elnök választásnak.   Sokadik közvetett választás jelzi – ez nem jó út a magyar politikában.  Azon politikai törekvéssel egyetért a mérsékelt demokrata politika, hogy köztársasági elnökjelöltek közül közvetlenül válasszon a magyar választó.   Mérsékelt demokrata politikai igény, hogy a… Tovább »

Női sorsok a magyar politikában! Mérsékelt demokrata politikai vélemény: Nőkkel jobb lesz a magyar politika!

  Mérsékelt demokrata politikai álláspont: A méltán elkeseredett Sándor Mária a magyar közéletről, választói magatartásról alkotott sommás véleménye, nagyban közelít a dermesztő közéleti valósághoz!   Magyar politika jelen kultúrája, a magyar társadalom áltoleranciája önpusztító – mérsékelt demokrata politikai értékelés szerint.   Magyarország lakosságának közel 50%-a nő.   Döbbenetes az aránytalanság a nők hátrányára a politikában,… Tovább »

Magyarországon a gyermek kell, hogy középpontba kerüljön! Egyedülálló anyákra a mérsékelt demokrata politika új jogszabályokat javasolna!

Népesedés számai nehezen akarnak javulni, miközben ennél fontosabb ügye ma nincs Magyarországnak – a mérsékelt demokrata politika összegzése szerint.   Mérsékelt demokrata politika, vele a mérsékelt demokrata nők kiállnak minden megszületett magyar gyermek mellett.         Gudovics Vera professzionális festő, mint művész és mint nemzetközi jogvédő a gyermekek központba helyezését támogatja a politikában…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!