Nők a magyar politikában - Nő ma!

Nő ma a politikában! Politikai értékek és elvek mellett kiállva!

Minden nő szívének öröm, hogy a statisztikák a korrupcióra sokkal kevésbé fogékonynak érzékelték a nőket a politika területén.   Magyarországon a nők politikai értékek mentén kiállnak és szívósan dolgoznak a korrupció és a politikai rövidlátás ellenszelében. Politikai irányok közül, az Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus által fémjelzett politikai irány, vállalta fel nyíltan a nők politikai… Tovább »

Okos közjó ma, népesedés és sikeres Magyarország holnap!

Nők a politikai holnap, Magyarország holnapja zálogai. Közjó és politika a nők számára egyértelmű kapcsolat. Mérsékelt demokrata politikai irány egyértelmű politikai véleménye, hogy az “okos közjó” a politikai holnap előszobája és Magyarország sikerességének biztosítéka!   Magyarország és lakosainak életminősége holnap, a ma létrehozott közjavak mentén fog alakulni.   Hol az euro Magyarországon nemcsak női politikusok,… Tovább »

Mérsékelt demokrata politika szélesebb családokról szóló javaslatokat tart hasznosnak – népesedés fordulatához!

Nők számára a népesedés alakulásában való részvétel elsősorban a jogi-gazdasági – kulturális körülményektől függ – ennek felelőse mindenkor a kormányzó politikai erő.   Lassan 10 éve késlekednek a kormányok belátni – mérsékelt demokrata politika által régóta jelzett politikai és kormányzási összefüggést – nyugodt és szabad Magyarország nélkül, csak fogyni fog a magyar lakosság.   Óriási… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!