Nők a magyar politikában - Nő ma!

Mérsékelt demokrata politika a magyar politika két kiemelkedő feladatának látja: Népesedés, fogyasztói kosár!

Hol van a nő a magyar politika terén?

Hol van a magyar politika nőket érintő valódi felvetései? Mi van veled népesedés és fogyasztói kosár Magyarországon? Mi lesz veletek 50+ nők és férfiak?

Mire volt elég a 2010-2017 hosszú és néhol súlyos 7 éve?

 

Mérsékelt demokrata politikai irány Magyarországon, a magyar politika kiemelt két területének tartja a népesedés, a fogyasztói kosár alakulásának témáit!

Minden magyar nő számára érzékelhető, hogy a demográfia jó fordulatának nem kellő politikai támogatása, a magyar emberek életének túlszabályozása, túladóztatása mára egyre több ágazatban munkaerő és vállalkozási hiányhoz vezet el. (Építőipar, vendéglátás, egészségügy, turizmus stb.)

Világosan érzékelhető, hogy a nők hiánya a magyar politika válságát hozta el.

 

Hol dolgoznak a magyar fiatal nők?

 

Mérsékelt demokrata politika programjának központi elemei: Női kvóta a politikában, fogyasztói kosár alakulása, népesedés problémája!

 

Mérsékelt demokrata politika az autentikus közép politikája, a centrista és humanista politika fontos elemeivel.

 

Kortárs Magyarország politika megváltozása csak a nők nagyobb politikai megbecsülésével, politikai aktivitásával érhető el – vallja Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus.

Magyarországon a nők helyzete a túladózottság, túlszabályozás miatt vált nehezebbé, a gyermekvállalás ezért gyakran csak terv a nők 30-aséveiben is!

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!