Nők a magyar politikában - Nő ma!

Női migráció Európa felé! Nő ma külföldre tervez.

 

Kutatások és közvélekedések hangoztatják, hogy a nők exodusa Magyarországról, a magyar jövőt teszi kérdőjelessé.

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy a családok kilátástalanságát, a nők kilátástalanságát Magyarországon csak a jó politika érvényesítésével lehet megfékezni! 

 

A magyar politika számára a Magyarországról való kivándorlás intő jel, valódi politikai figyelmeztetés a választók részéről.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata összegzése: ” Népesedés sikere, Magyarország jövője lehetetlen a női kivándorlás, a fiatal nők Európába tartó exodusa megállítása nélkül!  Jó politika teremthet ehhez megoldást.”

 

Magyar nők Londonban, Stockholmban és a világ minden táján…..

 

Ennek több száz jogi dereguláció és százas nagyságrendben új szakpolitikai döntés lehet a politikai háttere és alapja – ezek a mérsékelt demokrata politika igényei!

Kiragadott intézkedési javaslati példák  a mérsékelt demokrata, centrista politikai programból, de lényegesek:

  • Munkahelyeken a nők és férfiak azonos bérért legyenek alkalmazhatóak!  Különösen a vezetői státuszokban, egészségügyi szektorban, kereskedelmi szektorban, szolgáltatói szektorokban.

 

  • Gazdasági társaságok ügyvezetői számára bürokratikus könnyítések, felelősség könnyítése. (Nők család mellett látnak el mikrovállalkozásokban ügyvezetőséget – ma kegyetlen és riasztó a szabályozás.)

 

  • Tovább támogatandó a bölcsődei és óvodai férőhelyek bővítése, mely a mai politikában is érvényesül.

 

  • Gyerekvállalás esetén a felsőfokon végzett nők számára a diákhitel teljes összegben, a devizahitelből lett forintosított hitel gyerekenként 6MFT összeggel leírandó kell, hogy legyen.

 

  • Politikai feudalizmus visszaszorítása a közéletben, a nők számára az aktív politikai tér, civil tér biztosítása! (Jogi dereguláció ezen a területen)

 

  • Egészségügyi képzések bővítése, egészségügyben a bérek jelentős emelése, egészségügyben a KATA-s vállalkozás lehetővé tétele a szakdolgozók, segédápolók, védőnők számára.

 

  • Vidéken a kistelepülések tömegközlekedésének erős mértékű javítása, regionális MÁV utazási kedvezményes kártyák, családi országos kártya kialakítása.)

 

Erre a női kivándorlásra káros háttérhatásként, a hazai túlzó jogi környezet, a rossz és káros jogalkotás termékei, a túlzóan latin politikai feudalizmus ma már olyan erőt jelent, melyben a fiatal magyar nők tömege vándorok ki  Európába, a világ tájaira.  

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!