Nők a magyar politikában - Nő ma!

Jó politika gondol az élelmiszer minőségére, mi kerül a konyhába?! – állítja a mérsékelt demokrata politikai gondolkodás!

A magyar családok élethossza, egészsége a statisztikák tükrében messze nem optimális………….

 

Családanya számára nem lehet mindegy mi kerül a kosárba, majd az asztalra a gyerekek,felnőttek számára ételként!

Magyarországon a politika részéről időszerű, ha szembenéz az egészségügy helyzetével, népegészségügy adósságaival!

 

Magyar élelmiszer legyen minőségi! Magyar ember legyen egészséges a jó élelmiszer segítségével!

 

Mérsékelt demokrata politika a magyar élelmiszer minősége javítását, a magyar tájjellegű nemzeti gasztronómia visszaerősítését, a mikrovállalkozások szabadságának és bürokrácia mentesítésének megteremtését a politika jó útjának tekinti!

 

Kedvező és jó politikai döntések születtek a magyar élelmiszerek minőségének javítására, melyet a magyar centrista politika elismer és továbbra is támogatandónak tart.

Magas minőségű élelmiszer és népegészségügy egészségmegőrzés a mérsékelt demokrata szakpolitikai gondolkodásában nagyon szorosan összefügg.

 

Idén nyáron jó irányba változik a magyar kenyér, elmúlt években a felvágottak összetétele lett minőségileg magasabb, s a tej is egészségesebbé vált élelmiszer összetevőiben.

A magyar politikai közép ezeket a szakpolitikai döntéseket kifejezetten támogatja.

 

Mérsékelt demokrata szakpolitikai javaslat, hogy az éttermek kategorizálásánál, már a legalacsonyabb szinttől meg kell jelölni a kategóriához tartozó és megkövetelt, magas színvonalon elvárt magyar nemzeti gasztronómiai fogásokat, büfékben ezek street food változatait. (Pl. Birkapörkölt zöldséggel cipóban stb.)

 

Minden a magyar vendéglátásban az étel minőségével való visszaélést szigorú szankciókkal javasolt visszaszorítani, ahogy a külföldi vendégek “lehúzását” is!

Érem másik oldala a magyaros konyha erősebb képzése a vendéglátóipari szakiskolákban, egyéb OKJ szakképzésekben.

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!