Nők a magyar politikában - Nő ma!

Nők előbb megértik az új politikát? Mérsékelt demokrata politika, magyar független és centrista politika!

Magyarországon a középkorú politikus nők a feudális politikai károk legerősebb lelkű ellenzői és harcosai. (Szabó Timea, Szél Bernadett stb.)

Franciaország történelme jól ismeri a politikai innovációt, a felvilágosodást és megújulást.

 

Az Európai Parlament Magyarországról folytatott vitája rávilágított, hogy lassan és biztosan elfordul az európai politika tengelye.

Európa politika veszélye, hogy mérhetetlen befolyásolással néz szembe minden tagállam választása. (Merényletek irányítottan, informatikai támadások stb.)

 

A szinglik a művészettől a közigazgatásig jelen vannak. Nők és politika!

 

Mérsékelt demokrata politika régóta az autentikus és független politika megjelenése, amely a politikai innovációt a független és centrista politikában látja az európai jövőt illetően.

Magyarország és Európa már nyilvánvalóan ütköző érdekek mentén távolodik egymástól jelenleg.

 

Mérsékelt demokrata politika képviselője Országbíró Zoltán régóta fogalmazza meg, független magyar centrista helyzetében, hogy a rendszerváltás pártjaitól független és Európa-barát politika az, amely a magyarságot sikerre viheti, a generációk igényeivel találkozik.

 

Magyarország elismertsége, világban elfoglalt helyzete a föderatív Európán belül, a mag-Európa tagállamaival való közös jogi, kulturális, humánpolitikai, médiapolitikai fővonalon nyerhető el.

 

Mérsékelt demokrata politikai alapvetés, hogy az erdélyi autonómia egy föderatív Európában, emberi jogi eszközökkel, emberi jogi intézményeken keresztül elérhetővé válna.

 

Európa ma médiaháborút veszít egyes tagállamokban, azokban, ahol a politikai feudalizmus a valós média hozzáférést beszűkíti a vidéki magyar lakosság számára.

Mérsékelt demokrata politika álláspontja: Minden embernek legyen lehetősége tudatos polgárként élni Európa bármely országában. (Forrás: Európa Hírérték)

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!