Nők a magyar politikában - Nő ma!

Női sorsok a magyar politikában! Mérsékelt demokrata politikai vélemény: Nőkkel jobb lesz a magyar politika!

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont: A méltán elkeseredett Sándor Mária a magyar közéletről, választói magatartásról alkotott sommás véleménye, nagyban közelít a dermesztő közéleti valósághoz!

 

Magyar politika jelen kultúrája, a magyar társadalom áltoleranciája önpusztító – mérsékelt demokrata politikai értékelés szerint.

 

Magyarország lakosságának közel 50%-a nő.

 

Döbbenetes az aránytalanság a nők hátrányára a politikában, miközben a napi politika hajtóerejét éppen a józan és elkötelezett női politikusok adják!

 

Már szinte a választók közül –  a régi pártokat nem kedvelők közül – senki sem figyel a központi sajtóból érkező politikára, az idők változnak!

 

Nem biztos, hogy az a jó politikai tér és irány itthon, mint a valódi fegyveres konfliktusokkal terhelt Izraelben….

 

 

Sándor Mária női politikus, aki nem adta el a lelkét! Isten éltesse nagyon sokáig!

 

 

Az elmúlt hónapok  hétköznapi politikájának hősei a következők, mérsékelt demokrata értékelésben, természetesen a teljesség legkisebb igénye nélkül:

Demeter Márta, Szabó Timea, Sándor Mária, Orosz Anna, Novák Katalin, Dúró Dóra, velük és munkájuktól maradt még valamennyi életszerűség a magyar politikában!

 

 

Mérsékelt demokrata politika a női politikusok védelmét, a politikai kultúra jelentős átalakulását politikai célként kezeli.    

 

Kiemelkedő tehetségű női politikusok tűntek el a közéletből a nem megfelelő politikai kultúra támadásai, eszközei miatt.   Az SMS karakteres női politikusa Seres Mária igazi hiány a magyar politikában.  

 

Orosz Anna új politikusként lép a magyar politika új pártjában színre, azért dolgozunk, hogy Őt már ne tegye tönkre a magyar durva politikai kultúra……………………….

 

 

 Sajnos napjainkban több mindenben egyet lehet érteni, a nyilvánosságra került  Sándor Mária politikus nő  elkeseredett helyzet értékelésével.

 

 

(Fotó:http://sandormariaestarsai.hu/)

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!